Rulleski "oppvisning"på Landbrukets Dag.

Postet av Ski den 18. Aug 2019

Det ble rulleski med fart og spenning under Landbrukes Dag. Ikke knall og fall, ingen skader. Sprintløp i klassisk stil. Det ble en intern kamp mellom vår tre løpere: Kjell Hauan, Torbjørn Grindheim og Anders Kjetså Røed. 

Nr 1 Torbjørn Grindheim, Nr 2 Kjell Hauan, Nr 3 Anders Kjetså  Røed.

Og så kom Krf, nr 4, Geir Kolbjørnsen, AP, nr 5,  Svein Arne Haugen, Frp, nr 6, Kenneth Eriksen, H, nr 7, Erik Lindø,  og nr 8 ble, MDG, Oda Pettersen.

 Ordfører i Evje og Hornnes, Bjørn Ropstad delte ut premier til de tre beste i konkurransen, med ryggen til (stnr 1) nr 2 Kjell Hauan, strnr 2 og vinner Torbjørn Grindheim, nr 3 med blå skjorte Anders Kjetså Røed.

Her står løperne oppstilt klar til start etter en prolog som Torbjørn og Kjell delte 1.plassen. Starnr 7 Geir Kolbjørnsen fra Krf imponert mest av løperne fra de politiske partiene. Han var kun 4 sek bak vinnerne. Etter nærmere undersøkelser viste det seg at vi hadde med en tidligere aktiv skiskytter å gjøre.

Så er de igang

Mange ulike stilarter å se

Ordføreren deler ut premier.Rulleski tevling på Landbrukets dag/Naturligvis

Postet av Ski den 17. Aug 2019

Søndag er det lagt opp til rulleski konkurranse på Landbrukets dag på Evjemoen. Kl 1345 skal 3 unge Otra løpere utfordre (eller omvendt) unge og eldre drevne kommunepolitikere. Fra Otra stiller Kjell Hauan G 11, Torbjørn Grindheim G 12 og Anders Kjetså Røed G 13. Vi har ikke fått navn fra de politiske partiene , men hvert parti er utfordret, Svein Arne Haugen fra AP, Bjørn Ropstad/Morten Haraldstad Krf, Søren Hodne SP??? Vi bør finne noen kandidater her.

(Foto: Naturligvis)

Bilde fra sist trening på Evjemoen, men politikerne skal ikke møte noen av disse løperne.

Men denne løperen som ble nr 3 i G 12 år Lysebotn opp:Kjell Hauan

Og denne karen med Otrajakke og raske briller som også var i Lysebotn, nr 16 i  G 13.

Torbjørn Grindheim ble nr 2 i sprintfinalen G 11-12 år Blink 2019. Han kan bli ei lei nøtt for AP/Krf/SP/H/V.

Men på rulleski kan det være uhell med stavbrekk og fall. Skal vi si at det blir spennende søndag kl 1345 på Evjemoen.Skikarusellen - Smååsane opp

Postet av Ski den 16. Aug 2019

Vindbjart ønsker velkommen til rulleskiløp - Smååsane opp

Hei!

Håper sommeren har vært flott!

Vi starter høstkarusellen (sonesamarbeidet) med Smååsane opp, del 1, torsdag 22.8. Velkommen! 

https://www.skiforbundet.no/ars/terminliste/arrangement/?eid=329767

Mvh Vindbjart ski v/ Elisabeth Sløgedal


Torsdag 22. august er vi i gang, torsdag til uka kl 1800

Påmelding i Min Idrett innen 21. august

Prolog og finale hit senere, fristil

Torsdagens løp er denne ukas fellestrening.


Arkivbilde fra Smååsane opp 2018Oppstart fellestrening - rulleski

Postet av Ski den 13. Aug 2019

Torsdag 15.august er det oppstart på fellestreninga i høst. Frammøte ved museet på Evjemoen kl 1830, klassisk. Til dere som har levert inn rulleskia, kan få ut de samme ski til torsdag eller ta kontakt med GM 

(Oddeskogen 74). Treninga til torsdag er for de som er født i 2009 og eldre. 

Vi starter med rulleskitrening for de som er født i 2010 torsdag om 14 dager. Neste uke er det rulleski løp i Vennesla, Smååsene opp, 1. løp i karusellen.

Torsdag er det klar for mer trening, foto fra Lysebotn opp, Even Birkeland.Rulleski er vanskelig!!??

Postet av Ski den 13. Aug 2019

Første dag på TrollAktiv idretts skole er over. Mellom 90 - 100 barn møtte i Otrahallen kl 0900, stor spenning, ca 25 for første gang de skulle være med, 9 år og skal snart begynne i 4. klasse. Skigruppa stilte med 5 instruktører og en haug med rulleski. 

Dette var første gang for veldig mange å ha rulleski på beina, for andre var det ett år siden og så var der noen få som trener 2-3 ganger i uka på rulleski.

Det ble en veldig bra opplevelse for mange, selv om det er vanskelig å holde balansen på skøyteski som har er 2-3 cm brede hjul. Klassiske ski har hjul som er mye bredere og stødigere, men tyngre å gå på (tregere).

Idrettskolen fortsetter onsdag med Hopp i Trollbakken, Fotball på Evje stadion, Sandvolleyball og Sykkel ved Evje stadion/aktivitetspark.

Torsdag er siste dagen og med alle aktivitetene på Syrtveit og TrollAktiv.

Rulleski krever konsentrasjon og balanse.

Det kreves en del par med rulleski til idrettsskolen. Skigruppa har rulleski til utlån for de som ønsker å prøve og ikke minst trene litt.

Idrettskolen er lagt opp slik at det er fire grupper av ca 25 stk i hver gruppe/farge (hvit, rød, blå og svart) Her er det svart gruppe som skal finne seg rulleski.

Her er det noen fra blå gruppe som prøver "slalom".

Rød gruppe finner rulleski.

Her telles det kongler i hvit gruppe. Vi avsluttet i hvit gruppe med å finne så mange kongler en kunne på 2 min. Ett av lagene hadde over 500 kongler i bøtta.

Takk til instruktørene, fv Egil Ramse, Heidi Hauan, Amalie Frigstad og Ketil Grindheim.Levert av IdrettenOnline