Høgås skianlegg

Postet av Ski den 30. Mar 2020

Høgås Skianlegg har denne vinteren fått ei ny stor gangbru over konkurranse løypene på stadion. Denne brua er satt opp for at løpere som har kommet til mål og er ferdig skal gå over brua og ned til parkeringsplassene og Skihytta. Selve løypene bli stengt. Denne brua er også en fin og stor portal for skistadion. Nå er det også satt opp ett 8 m langt skilt mot vest/parkeringsplassene og veien som kommer opp til stadion. Det er Ove Kjetså / Kjetså Design som har tegnet skiltet. Skilt og Gravering på Evjemoen har produsert skiltet.

Høgås Skianlegg sitt nye "ansikt" utadd. Til sommeren skal dragerne skrapes og males.

Arbeid med stolpene til brua.

Reisverket skrus sammen med lange bolter, Torgeir Uleberg borer 20 mm hull i stolpene.

Dragere blir løfta på plass, 7 m lange.

Dekke og rekkverk på plass. Egil Ramse skrur de siste skruene i toppbordet.

Skilt monteres.

I januar hadde vi utsikt over "verdens" lengste skøytebane og stadion på Høgås.


0 Kommentar

Trenings uke 12 - ikke organisert trening

Postet av Ski den 15. Mar 2020

Det er ikke noen form for organisert trening i uke 12. Det blir ikke kjørt turløyper på Høgås. Ta vare på hverandre, vis hensyn og følg de regler og oppfordringer fra våre myndigheter.

Vask hendene og hold god avstand.

Vi får håpe og tro på en lysning engang i framtida. 


0 Kommentar

Skihytta på Høgås er stengt

Postet av Ski den 14. Mar 2020

I disse virustider er skihytta på Høgås stengt. Det blir ikke kjørt turløyper de kommende dagene. Det er kommet klare anbefalinger alle bør holde seg i sin hjemkommune. Det vil bli  vurdert flere tiltak som kan være med å redusere smittefaren, slik som stans i løypekjøringen av turløypene, samle inn bøkene som ligger i postkassene rundt omkring i løypenettet. Kommer til tilbake til mer informasjon etterhvert.  0 Kommentar

Klubbmesterskap i langrenn og Otratrippelen er avlyst

Postet av Ski den 12. Mar 2020

Klubbmesterskapet i fristil/langrenn tirsdag er avlyst

Otratrippelen uka etter er avlyst


Otratrippelen/Kjuklingheia rundt

Postet av Olav Magne Tveitå den 12. Mar 2020

 Rennet er avlyst den 24. mars. Det er jo den avsluttende delen av Otratrippelen. Imidlertid vil vi gjennomføre trippelen på følgende måte:

 Hver enkelt tar tiden på seg selv og rapporterer nøyaktig tid på sekundet til Olav Tveitå. Dette gjøres til trening@otrahallen.no

Løypa er den vanlige runden rundt Kjuklingheia med start fra Høgås og målgang ved tidtakerbua. Anbefaler å gjennomføre dette så fort som mulig før løypa ryker. Løypa rundt Kjuklingheia er jo litt sårbar for snøsmelting. 

Løypa blir preppet denne helga. Se på www.skisporet.no for info


Premiering vil foregå ved første løp til høsten.


0 Kommentar

Stopp i all organisert idrett, trening og konkurranse

Postet av Ski den 12. Mar 2020

Klar melding fra Idrettsforbund og skiforbund. Stopp i all organisert aktivitet inntil videre, dvs Norges Skiforbund avlyser alle konkurranser ut april mnd. Skikretsen har avlyst alle renn på sin terminliste resten av sesongen.

Avlyses ut april!

Norges Skiforbund anbefaler at all breddeaktivitet i organisasjonen opphører for resten av sesongen og frem til 30. april. Dette besluttet Skistyret i et møte torsdag formiddag, som et tiltak for å bidra til å hindre spredning av Koronaviruset og lette belastningen for lokale helsemyndigheter.   

Norges Skiforbund vil understreke viktigheten av at alle våre medlemmer, klubber og kretser tar ansvar for å bidra i den dugnaden vi alle nå må ta del i.

Informasjon om coronaviruset:
I tråd med utviklingen av korona-viruset i Norge er det mange klubber og lag som har spørsmål i tilknytning til planlegging og gjennomføring av større arrangementer/konkurranser.

Norges idrettsforbund vil til en hver tid har oppdaterte nettsider hvor de fortløpende oppdaterer relevant informasjon om korona-viruset basert på råd og anbefalinger fra offentlige myndigheter.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline