10 Toppers har vært en veldig populær aktivitet

Postet av Ski den 20. Apr 2020

Det har vært veldig mange som har brukt 10 Toppers som tur og trimaktivitet i denne veldig spesielle vinter og våren så langt. Mange har vært på  tur og nå er det snart snøfritt også på de toppene som ligger høyest, Draumarnuten, ca 700 m oh og Snipa ca 580m oh. Begge ligger i Bygland kommune.

Glova ute i Abusdalområdet er virkelig ett naturfenomen.

Klevestøknutten i Hornnes har en utrolig utsikt sørover mot Dåsnes og Otra.


0 Kommentar

Skisesongen er over på Høgås

Postet av Ski den 20. Apr 2020

Skisesongen er over på Høgås. Nå er det noe is og snøflekker att. Vi takker alle for en veldig spesiell vinter både snømessig og med Korona tider. Det hele begynte veldig bra snø  og løyper fra begynnelsen av nvirovember. Januar og februar var dårlig, mens mars ble brukbar før viruset slår til.  Pass på hverandre og hold avstand, vask hendene og trim.

Arkivbilde fra Vindbjart Mixen i vinter. 


0 Kommentar

God Påske alle skivenner

Postet av Ski den 8. Apr 2020

Skigruppa vil ønske alle ei god påskehøgtid. Litt annerledes påske for veldig mange. Men ta vare på hverandre, gå turer i skog og mark, bruk ski der det er muligheter. Men hold avstand og en god hygiene.


0 Kommentar

God Påske

Postet av Ski den 4. Apr 2020

Påsken står for døren. En helt annerledes tid og påskehøgtid blir det i 2020. Alt er stengt ned, det er stille og rolig i bygd og by.  Normalt er det påskegjester overalt, skiløpere i løypene, diverse arrangement. Men i år blir det helt stille. Men det er viktig å holde kropp og sjel i virksomhet, ta vare på hverandre og holde seg frisk. 

Det blir ikke arrangement 1. påskedag, med sportsandakt og diverse aktiviteter på Høgås/Himmelsyna. Avlyst pga koronatider og de regler som er i landet vårt nå. 

Vi ønsker alle god påske.

1. Påskedag 2019 var det samling i slalombakken/gapahuken på Høgås. I 2020 blir det ikke noen samling.

Vi ønsker God Påske til dere alle.


0 Kommentar

Høgås skianlegg

Postet av Ski den 30. Mar 2020

Høgås Skianlegg har denne vinteren fått ei ny stor gangbru over konkurranse løypene på stadion. Denne brua er satt opp for at løpere som har kommet til mål og er ferdig skal gå over brua og ned til parkeringsplassene og Skihytta. Selve løypene bli stengt. Denne brua er også en fin og stor portal for skistadion. Nå er det også satt opp ett 8 m langt skilt mot vest/parkeringsplassene og veien som kommer opp til stadion. Det er Ove Kjetså / Kjetså Design som har tegnet skiltet. Skilt og Gravering på Evjemoen har produsert skiltet.

Høgås Skianlegg sitt nye "ansikt" utadd. Til sommeren skal dragerne skrapes og males.

Arbeid med stolpene til brua.

Reisverket skrus sammen med lange bolter, Torgeir Uleberg borer 20 mm hull i stolpene.

Dragere blir løfta på plass, 7 m lange.

Dekke og rekkverk på plass. Egil Ramse skrur de siste skruene i toppbordet.

Skilt monteres.

I januar hadde vi utsikt over "verdens" lengste skøytebane og stadion på Høgås.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline