Martin Linnebo Mollestad vinner av Høvringen 2022

Postet av Geir Magne Feed den 13. Feb 2022

Det ble Martin Linnebo Mollestad fra Oddersjaa som vant Høvringen. Han var suveren, 5 min før nr. 2 Odd Arne Eliassen fra Tvedestrand. Det ble en seig og tung Høvringen, to runder à 14,8km,  klisterføre. Regn (sludd/snø)og vind gjennom siste døgn hadde gjort snøen/traseen gjennom våt, tildels vann og is flere steder i sporet. Tove Andersen Frigstad fra Oddersjaa var raskes blant damene.

Tilsammen var det 38 stk som starta i konkurranseklassene + 10 stk i Trimklassen. Evig unge Jens Vellene fullførte løp nr 49. Han har gått alle Høvringvannsløp som er blitt arrangert og registrert fra 60 tallet. Det er helt utrolig - 49 løp i kartoteket. Om ett år er det en stor begivenhet med Jens Vellene på start for løo nr 50

Her er resultat lista:

Resultatliste_Høvringen2022.PDF

Med start nr 15 på brystet står står dagens vinner klar på startstreken, Martin Linnebo Mollestad, Oddersjaa.

Raskeste løper på kort løype (14,8 km) var Even Madland Larsen fra Kverneland, han var 8 sek foran Torbjørn Grindheim Otra.