Blinkfestivalen er sommerskifest for alle.

Postet av Ski den 3. Aug 2019

Blinkfestivalen i Sandnes/Lysebotn/Ålgård er Norges største ski arrangement sommerstid. Her møtes verdenseliten og barn og ungdom med veldig ulikt nivå. Her er det plass til alle. Slik er det også med Otra sine løpere. På start i de ulike løpene finner  vi våre best nasjonale løpere (Åsmund Wiberg,Sondre Ramse) og til noen av våre yngste løpere som ikke har blitt 10 år enda ( Lydia Frigstad/Jorunn Refsnes/Anne Birkeland/Endre Stulien Robstad).

I Sandnes samles alle, gamle stjerner som deler ut premier til de unge utøverne. Det er gøy å få premie av Ole Einar Bjørndalen når du blir nr 2 i finalen G 11-12 klassen. (Torbjørn Grindheim)

Otra sine yngste jenteløpere som kosa seg sammen med alle de andre verdens stjernene. fv Anne Birkeland, Jorunn Refsnes og Lydia Frigstad. (foto: Frigstad)

Amalie Frigstad var fornøyd med 20 km klassisk løp på onsdag (Ålgård-Sandnes) Ble nr 19 her og nr 15 Lysebotn opp. Amalie skal gå i J 17 års klassen til vinteren. Langløpet på onsdag var klassene 17 og 18 år slått sammen. (Foto: Frigstad)

Even Birkeland tar i opp Lysebotn torsdag, 2 km motbakke nr 15 i G 14. (foto Røed)

Morten Kjetså sliter seg opp 7,5 km bakkeløp som fersk juniorløper (M 17)nr 18. Lørdagen løp i sprint endte mye høyere på lista, med 5 plass i semifinalen. (foto: Røed)

Kjell Hauan i prologen sprint. Kjell kom greit videre og ble slått ut i semifinalen i G 11-12. Han kjempet godt sammen med 12 åringer, går i 11 års klassen. Kjell kom helt til semifinalen og ble nr 6. Samme finale som Torbjørn Grindheim vant og ble nr 2 i finalen. (foto Hauan)

To god ski kamerater i samme semifinale, fv Torbjørn Grindheim, Kjell Hauan. (foto: M Grindheim)

Torbjørn Grindheim ble nr 2 i sprintfinalen G 11-12 år og fikk premie av Ole Einar Bjørndalen. (foto: M Grindheim)