Trollbakken - samling og sommerhopprenn.

Postet av Geir Magne Feed den 11. Aug 2021

Resultater sommerhopprenn Trollbakken

Lørdag 7. august arrangerte Otra IL sommerhopprenn ifbm med storsamlingen i Trollbakkene

Barn, unge, foreldre og trenere koste seg i flere dager under storsamlingen på Evje. Rafting, klatrepark, mineralpark, mye lek og morro og ikke minst skihopping sto i fokus. Lørdag var det klart for sommerhopprenn. I hele fem bakker kunne store og små boltre seg. Og rekrutteringen til hoppsporten så virkelig ut som et eldorado med mange små barn og ekstra gledelig - mange jenter. Noen hadde tatt turen helt fra Spjelkavik, mens andre var mer kortreiste. Speaker og primus motor Jon Terje Hegghaug pratet i kjent stil på inn og utpust - hoppavdelingen i Norges Skiforbund møtte opp mannsterke med ledere og trenere. Tidligere storhoppere, unge talenter og barn som akkurat hadde hoppet utav barnavogna fikk ski under bena :-)

Vi fikk også uteksaminert flere nye trenere via NSF trenerkurs

Joda, dette er slik vi vil se skisporten fremover. Ingen medaljer uten bredden i bunn. Vel blåst til alle innvolverte med en ekstra rose til Jon Terje og Glenn som står bak det meste i Otra IL hopp.

(Artikkelen er henta fra Agder og Rogaland skikrets sin hjemmeside.)

https://www.skiforbundet.no/globalassets/06-krets---medier/agder-og-rogaland/hopp-2021-2022/resultatliste-trollbakken-sommerhopprenn.xlsx

Bilde hentet fra skikretsen sin hjemmeside.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.