Lysebotn opp er ikke for pingler!

Postet av Geir Magne Feed den 1. Aug 2024

Onsdag var det rulleskifest i Lysebotn og den litt spesielle rulleski løypa opp til Ørnerede/kafeen nesten på toppen av lia. Jorunn Refsnes var Otra sin deltaker i J 16 år, 2 km motbakke løp. Jorunn gjennomførte ett veldig bra bakkeløp og ble nr 6 i sin klasse  (av 13 løpere ). Vi roper hurra og idrettsglede og opplevelser. Det er det som betyr mye i en ellers hektisk og jagene hverdag. Blink fortsetter med løp i Sandnes sentrum fredag og lørdag. Tordag kveld var det langløp i Ålgård. Kjell Hauan gikk ett bra løp i G 16 og ble nr 12 (13 km). Torbjørn Grindheim hadde en tungdag på asfalten og sprakk, gikk tom for væske og næring og rusle til mål langt bak. (nr 39 og nesten 15 min bak vinneren). Idrettslivets harde hverdag.

Jorunn klar til start i mottbakken, 2 km klassisk.

Idrettsglede, Jorunn sammen med den norsk skotten (Musgrave) som vant Lysebotn opp i staking og langløpet (50km) torsdag kveld i Ålgård.