Skitrening for generasjoner i Otrahallen

Postet av Ski den 19. Nov 2019

Skitrening i Otrahallen har pågått siden slutten av 1980 tallet. Dagens leder og trener har hatt ansvaret siden 1989. De første årene var det styrketrening for de aktive langrenn/tur løperne i Otra. Etterhvert ble treninga mer og mer aktuell for alle og blitt en trening og sosial time hver mandag. Idag er det styrketrening og hopptrening/aktiviteter. Dvs styrketrening retta mot langrenn/folkehelse og hoppgruppa har sin trening/aktivitet retta mot sin idrett. Stikkordet for begge er allsidighet og glede/godt miljø.

Vi opplever at 3 generasjoner trener sammen i Otrahallen, har samme øvelser og stasjoner. Dette er veldig gøy og motiverende at treninga er ikke spesifikk for noen få, men alle over 10 år kan trene sammen på en enkel måte, samt at de som virkelig satser på sin idrett har stort utbytte av mandagstreninga.

 Her er familien Robstad samlet etter en trening i Otrahallen, framme, Endre, Harald, Kari, Olav (pappa) og Odd Harald (bestefar).

Generasjons trening, skøytetrening. 3 generasjoner Robstad.

Her har vi en annen familie som også har trent sammen i mange år på skitreninga i Otrahallen, frv. mamma Rubi, Jon og bestemor Torhild.

Her trener mange aldersgrupper sammen. Hopp holder til i hjørne lengst bak.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.