Høgås skistadion er ryddet for søppel etter sesongen.

Postet av Geir Magne Feed den 3. Jun 2024

Mandag var det en stor og fin gjeng med unge og eldre (foreldre) som ryddet stadionområdet for søppel etter sesongen. Men det skal være sagt: Det er aldri mye søppel å finne etter en vinter/skisesong. Dere skifolk er veldig flinke til å ta med dere søppel hjem eller kaste det i søppel kasser. Alle skal ha skryt  for å passe på naturen vår. Og dette er ikke bare stadionområdet med parkeringsplasser, men også i og langs skiløypene samt bålplassene og alle de områdene dere sitter. 

Men det er veldig viktig å sjekke ut områdene slik at ikke beitedyr eller ville dyr får i seg noe de ikke skal. Det kan få fatale følger dersom en brusboks havner i slåmaskine og blir pakket inn i rundballene.

Denne mandagskvelden var det ikke mindre enn 16-17 stk som var i aktivitet en liten time så var området rensket. Takk til dugnadsgjengen. Denne dugnaden er blitt en tradisjon på Høgås og avsluttes alltid med brus og kaffe.

Dugnadgjengen etter at jobben er gjort, fv fremste rekke_ Torbjørn Grindheim, Eivind Leander og Tommy Dale, Jens Petter Røed, Nils Olav Kjetså Røed, Ketil Grindheim, Knut Albert Hauan, Tellef Lunden, Gunnar Gakkestad, Jørund Gakkestad. Bak: frv Anne Birkeland, Dag, Jorunn og Ingebjørg Refsnes, Anne Feed Lunden, Kristin Galkestad.

Det ble ikke store mengder med søppel i hengeren.

Takk til deg som ikke kaster søppel i naturen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.