Klubbsamling langrenn

Postet av Ski den 7. Sep 2019

Denne helga var det planlagt klubbsamling i Sirdal/Feed skianlegg for langrennsutøverne i Otra. Pga. liten påmelding ble ikke tur vestover, men endagssamling i det nye anlegget på Sandrip. Da fikk vi samtidig sett og prøvd løypene hvor KM i fristil skal arrangeres neste lørdag (14.sept). Det ble 2 veldig bra treningsøkter + ei ekstra på slutten med sprettende skigang. 

Første økta, kl 0900, var i fristil med mye filming, spesielt padling. I pausen var det nistespising og filmsnurring/gjennomgang av opptakene.

Økt nr to startet kl 1230 med oppvarming og naturlig intervall i klassisk stil. Litt filmopptak her også. Økta ble avsluttet nord for hoppbakken i veien som går opp til hoppet. Her fikk vi ei kjempeøkt med sprettende skigang m/staver. 

Otraløperne skuer utover nye Sandripheia stadion. Ett super ski og skiskytteranlegg til 40 millioner kroner. Ett heilårs anlegg med 3,7 km asfaltløype, lysløype og snøkanon anlegg.

Her er endel av løperne klar til klassisk intervall.

Langrennsløperne i Otra skal alltid ha med seg drikke på alle fellestreningene. Torstein Landås kaster belte fra seg og er klar til "kjøret" sammen med Even Landås.

Sprettende skigang er hard og effektiv trening i langrenn.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.