Ny løypemaskin er bestilt

Postet av Geir Magne Feed den 13. Mai 2020

Tirsdag 12.mai ble kontrakten og bestilling av ny løypemaskin til Høgås Skianlegg undertegnet. Otra Tur og Løypeservice hadde Generalforsamling mandag kveld og eierne (Otra IL / Otra IL ski), vedtok innkjøp av nye maskin. Ingunn Skuggevik fra Trygve Owren As hadde med seg kontrakt og denne ble signert av styreleder Tim Davis og daglig leder Geir Magne Feed i Otra Tur og Løypeservice.

Maskinen er en Prinoth Husky 2,8 m bredde og med det nyeste innen fres og motorer. Vi hadde en demomaskin på besøk i slutten av februar. Det er en stor investering, 211 100 euro (ex mva) og med en kurs på rundt 11-11,50 så blir det store summer. Innbytte av den gamle maskinen ligger på 720 000. Vi har fått ekstra godt tilbud av fabrikken og importør, slik at prisen er i sammen lei som før koronakrisen og rekordhøy eurokurs. 

Levering av ny maskin er avtalt til rundt 1.november.

Prinoth Husky er maskinen som er bestilt.

Her er kontrakten underskrevet, fv. Ingunn Skuggevik fra Owren as og Tim Davis styreleder i Otra Tur og Løypeservice as.

1.november håper vi at snøen har lagt seg slik at den nye maskinen kan tas i bruk når den ankommer Høgås. Bildet er fra i februar 2020 når demomaskinen kom til Høgås.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline