Ny stordugnad i Hovedløypa/lysløypa

Postet av Geir Magne Feed den 5. Sep 2020

Nok en stor dugnadsdag, mange tonn med grus ble kjørt ut i Hovedløypa fra kulverten og inn til Takåstjønna. To ATV`er med henger + 3 staute menn med rive og krafse pr ATV ble 1,5 bil lass med grus fordelt i løypa. Det er en fryd å jobbe med slik en gjeng som var med.  Stor takk til alle: Jens Petter Røed, Ketil og Torbjørn Grindheim, Dag Refsnes, Scott Kjetså, Arne Arnesen, Morten Andersen, Frode og Trygve Jokelid.  Nå er denne delen av løypenettet (Hovedløypa/Lysløypa) ferdig rehabilitert. Det er 7 år siden vi  drenerte og la duk og grus i dette området. Det neste som skal gruses på nytt er fra Garsjen og inn til kulverten, planlegges sommeren 2021. Ellers var det mange ute på tur i løypa denne fine lørdagen. Det er veldig gøy å se at løypene blir brukt sommer og vinter, både av bygdefolk, turister og hyttefolk.

Det ble kjørt ut mange lass med grus.

(Arkivbilde.) Trygve Jokelid var som vanlig klar med gravemaskinen og leste alle tonna for oss på lørdag. Bilde er fra ein tur på toppen av Himmelsyna.

Arkivbilde fra 2012  år første gruslaget ble lagt i lysløypa og Hovedløypa

Fr v Dag, Torbjørn og Jens Petter gyver på nok ett lass med grus.

Her venter Arne, Scott og Ketil på nytt lass. I bakgrunnen bakken opp til Himmelsynautsikten.

Hunden Oscar er også med pappa Morten på dugnad.

Siste lass ble lagt i kulverten. Frode og Torbjørn fikk æren av å tømme siste lass.


Neste dugnad blir lørdag 12.sept. Da er planen å rive forskalingen til veggene i den nye kulverten i massetaket. Planen er å støype fredag 11.sept. Byggesjef er Tor Helge Gautestad.

Ta kontakt med Feed, (90787600) om du kan være med, vi trenger 3-4 personer
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline