Dekket på den nye skibrua lagt på.

Postet av Geir Magne Feed den 26. Sep 2020

Fredag formiddag (25/9) ble brudekket lagt på den nye brua/kulverten i Hovedløypa ved starten på Høgås hyttefelt. Ett stort og viktig arbeid er lagt ned så langt, og kommer vi til slutten av oktober så er målet at det blir satt trafikk over brua. Den skiløypa som uten tvil er den mest trafikkerte av alle løyper på Høgås, får en ny trasè gjennom massetaket og vi slipper kryssingen av hytteveien/Høgåsveien. Konkurranse løypa som har navnet Nordløypa er lagt om og vil ikke krysse veien lenger. Tidligere krysset den to gangerog 10 og 15 km løypa krysset hele 3 ganger Høgåsveien. 

 Dekket er på plass på den nye brua. Men det gjenstår endel arbeid forsatt. Det skal støypes en plate på 10-12 cm på toppen, samt rekkverk og så skal det fylles masse bak veggene.

Masse blir lagt bake veggene på den nye brua.

Her løftes elementene på plass. Hvert element veier 2500 kg og det måtte en kraftig kranbil for å gjøre jobben. Thorsland fra Åseral fikk den jobben.

Siste element løftes på plass.

Disse elementene er 6 m lange og veier 2,5 tonn.

Det er Torbjørn Gautestad som har arbeidet med støyping og armering av den nye brua. Nå skal det forskales og støypes en plate på toppen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.