Snø og vind på siste skitrening

Postet av Geir Magne Feed den 9. Apr 2021

Nysnø og snødrev på siste fellestrening på ski denne sesongen. Det var det som møtte gr 1,2 og 3 på torsdag kl 1800. Skytebanen var rigget for skiskyting på høgt nivå med vindkast fra sør/sørvest. Gr1 var første skytterlag, Maria Gakkestad, Anne Feed Lunden, Malena Bøkly, Kjartan Ramse Birkeland, Anne Judith Skjeggedal Evanger var i ilden først. Når de hadde skutt sine 3 serier à 5 skudd bar det ut på ski i det som var att av snø og løyper som var preppa onsdagnatta. Gr 2 var klar til å gjør det bedre enn de yngste, men det så heller skralt ut på det første laget: Martin Stokke, Eivind Leander Dale, Jenny Feed Lunden, Jakob Undeland Heisel, Jorunn Refsnes. Det ble færre treff enn Gr 1 klarte. Men så reddet Anne Birkeland gruppe 2 ære med 10 treff. De som skulle avslutte skytingen var Gr 3 med sjefstrener Ketil Grindheim som leder. Men lagene her bommet og bommet, Lina Grindheim, Astrid Hauan, Torbjørn Grindheim, Einar Grindheim, Kjell Hauan, og lag 2 var Anna Hauan, Even Birkeland, Torstein Landås Marthe Undeland Heisel. 

Etter skying og litt fri leik og trening var det klar for å takke alle for en strålende vinter og takk til treneransvarlige Gr 1 Marit Feed, Gr 2 Vegard Eiken Aas Gr 3 Ketil Grindheim. Sigurd Wiberg har hatt ansvaret for tirsdagens fellestrening Gr 3 gjennom hele sesongen og vi har også hatt hjelp av Sondre Rame, Heidi Hauan og Jens Petter Reød. Teknikk og programansvarlig har vært GM Feed. Nå er det litt "ferie" før neste sesong starter opp med barmarkstrening og samlinger. Men så er det denne Koronaen da???!!!.

Det er spennende å prøvre skiskyting, men ikke lett å treffe.

Gr 2 på skytebanen

Gruppe 3 på banen.

Vi takker alle deltaker og trenere/ledere for den spesielle sesongen det har vært. Mye trening og veldig få konkurranser.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.