En skisesong er over, en ny er i planlegging/forberedelser

Postet av Geir Magne Feed den 27. Apr 2021

Vi er i slutten av april og nettopp avsluttet en fin vinter/skisesong på Høgås. Det gjenstår litt opprydding/søppel plukking etter 2020/21. Vi må ha litt mer varme og opptørking/snøsmelting før vi drar i gang ryddedugnad. 

Men arbeidet med neste sesong er i gang, både planlegging av arbeid som skal gjøres med løypetrasène og stadion området, bygninger, maskiner osv. Mye av det arbeidet som skal gjøres er væravhengig (maling, drenering/grøfting, utkjøring av grus). Rydde arbeid av tre som ble nedbrekt i januar må ryddes. Dette arbeidet er startet, planlegging av bygging av ny Lavvo er i gang. Grusing av de delene av sommerløypa fra Garasjen og innover mot Høgås hyttefelt planlegges når det er blitt snøfritt og har tørket opp nok. Vi har fått sanitærbygg fra Statens Vegvesen som skal settes på sin plass og kobles til. Ferdigstilling av rehabiliteringsprosjekter med turløyper står høyt på lista av arbeid som må og skal gjøres. (bla. Bjørnehiet rundt).

Vi startet tidlig å planlegge de trea som kunne med en stor fordel fjernes og sages opp til marterialer til den nye Lavvoen.

På tur med Utedo. Flytting av utedoen fra området ved den gamle Lavvoen og inn til det nye området hvor det skal bygges ny Lavvo. Målet er at den skal være klar til kommende vinter.

I Sørløypa var det mange trær som måtte ryddes bort langs løypa. 

Stadion området ryddes for staur etter hver sesong. Nå gjenstår søppelrydding, men snø/is må bort fra løypene.

Nå er bøkene hentet inn fra Postkassene i løypene i Høgåsområdet. Det vil bli trukket ut noen heldige vinnere fra disse bøkene. 

Toppen av Himmelsyna har hatt besøk av mange skiløpere denne vinteren. Og det var veldig lite søppel å finne på toppen. Takk, veldig bra!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.