Åsmund Wiberg fikk plass på Team Telemark.

Postet av Geir Magne Feed den 29. Mai 2021

Team Telemark sitt lag er nå klar for kommende sesong. Og der finner vi Otras senior løper Åsmund Wiberg. Dette er stort å få plass på dette laget som har flere stor navn i laget, Mikael Gunnufsen, vinner av sist sesong åpningsrenn på Beitostølen. Han ble senere skadet og fikk sesongen helt ødelagt pga beinbruddet rett før han skulle til WC åpningen i Finland sist sesong.

Det blir veldig spennende sesong våre to seniorløpere går mot. Begge på  meget gode og seriøse lag.

Åsmund Wiberg Team Telemark

Sondre Ramse Team Elon Vest.

Dette er hentet fra Langrenn.com: 

Lagets store profiler med Mikael Gunnulfsen, Kari Øyre Slind og Even Northug i spissen fortsetter alle satsingen fra Telemark.

– Våren har blitt veldig enkel for meg. Dersom jeg ikke får landslagsplass, så er det i praksis ikke noe alternativ til Team Telemark. Blir du ikke god her, så blir du ikke god noen steder, sier Gunnulfsen.

Åsmund Wiberg under NM i Trondheim i januar 2021.

Innlegget under er hentet fra Langrenn.com

RUNA NYKKELMO ULVANG OG MARTINE LORGEN ØVREBUST TIL TEAM TELEMARK

Team Telemark presenterte i dag troppen for kommende sesong. Runa Nykkelmo Ulvang (19) tar på seg verdens raskeste bunad når hun nå tar steget inn i seniorkarrieren.
I strålende solskinn på Norsjø Ferieland var den spennende Kjelsås-løperen den store overraskelsen da troppen ble vist frem for første gang.

Den yngste datteren til Grete Ingeborg Nykkelmo og Vegard Ulvang har markert seg sterkt som junior. En rekke medaljer i junior-NM, og topp 10-plassering i junior-VM, er noen av høydepunktene.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten i Team Telemark. Jeg kunne ikke fått et bedre sted å etablere meg som seniorløper. Trenerteam, støtteapparat og ledelsen av laget er profesjonelt og solid. Nå gleder jeg meg skikkelig til å komme i gang, forteller Nykkelmo Ulvang, som ikke er den eneste nysigneringen på telemarkingene sitt damelag.

LORGEN ØVREBUST SKIFTER DRAKT

Martine Lorgen Øvrebust (24) ble også presentert i Team Telemark sin karakteristiske bunadsdrakt da laget ble offentliggjort fredag. Lorgen Øvrebust kommer fra Team Elon Midt-Norge, der hun har vært i flere sesonger. Den meriterte løperen med NM-gull både som junior og U23, følte behov for nye impulser for å ta nye steg som skiløper.

– Team Telemark har et veldig godt renommé i langrenns-Norge, og jeg er utrolig fornøyd med å tre inn i laget. Her er rammene på plass for at jeg kan utvikle meg videre. Jeg har hatt fine år på mitt gamle lag, men hadde behov for nye impulser og et miljøskifte, sier Lorgen Øvrebust.

Trener Steinar Mundal er strålende fornøyd med lagets nye løpere.

– Runa og Martine er egentlig veldig like. Offensive, sprudlende og svært talentfulle. Jeg ser veldig frem til å jobbe med dem begge, forteller rutinerte Mundal., som også kommende sesong vil dele treneransvaret med Torstein Dagestad.

PROFILENE FORTSETTER

Lagets store profiler med Mikael Gunnulfsen, Kari Øyre Slind og Even Northug i spissen fortsetter alle satsingen fra Telemark.

– Våren har blitt veldig enkel for meg. Dersom jeg ikke får landslagsplass, så er det i praksis ikke noe alternativ til Team Telemark. Blir du ikke god her, så blir du ikke god noen steder, sier Gunnulfsen.

Fjorårets suverene vinner i sesongpremieren på Beitostølen er godt i gang med oppkjøringen til tross for et alvorlig beinbrudd rundt nyttår.

– Jeg kan fremdeles ikke løpe, og må være forsiktig med skøyting. Men jeg får gjort jobben likevel, forsikrer Team Telemark sin frontfigur.

I tillegg til Nykkelmo Ulvang og Lorgen Øvrebust ble også Åsmund Wiberg (22) presentert som ny i Team Telemark sin tropp.

TEAM TELEMARK HAR SESONGEN 2021 / 2022 DISSE LØPERNE I STALLEN

KVINNER

Hanna Kristine Larsen

Kari Øyre Slind

Martine Lorgen Øvrebust

Runa Nykkelmo Ulvang

Susann Sagstuen

--- --- ---

MENN

Eirik Mysen

Eivind Kjennerud

Even Northug

Henrik Dønnestad

Mathias Aas Rolid

Mikael Gunnulfsen

Sivert Knotten

Åsmund Wiberg

Martine Lorgen Øvrebust og Runa Nykkelmo Ulvang nye løper på Team Telemark og Otras Åsmund WibergKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.