Ny Otradress/skidress - Nettbutikk

Postet av Geir Magne Feed den 25. Jul 2021

Otra har i lengre tid arbeid med prosjekt felles Otradress. Tidligere var det skigruppa som solgte ski/treningsdress. Nå er det laget en fellesdress som alle undegruppene i idrettslaget skal bruke. Det er også opprettet egen Nettbutikk for bestilling. Første bestillingsfrist er satt til 31. juli. Det er tre ulike typer, uten for, tynt for og med litt tykkere for som heter warm. For ski og høst/vinter vil vi i skigruppa anbefale denn typen/modellen. Den er mest lik den gamle Trimtex dressen som vi har hatt i skigruppa. 

Videre så jobbes det med egen konkurransedress (hel dress) i nytt design og stoff. Den vil komme i løpet av høsten og skal være klar til ny skisesong, pris er ikke klar enda. Over Kjetså har designet dressen og er ferdig med den jobben. Lue og pannebånd vil også lages til kommende vinter er planen.

Vi i skigruppa anbefaler modell Warm til vinterbruk. Men valget er det du som tar. De ulike modellene har Intersport Evje slik at du kan prøve og se på tykkelse og stoff. Husk fristen 31. juli. Det er  ikke bestemt når neste bestillingsfrist/periode vil være. (Trolig en til i høst).

Det vil også komme ny konkurranse dress til kommende konkurranse sesong.

Slik ser den nye Otra jakka ut. Designet av Ove Kjetså i Kjetså Design.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.