Topp Otra resultater i langrenn i helga

Postet av Geir Magne Feed den 4. Mar 2024

Første helga i mars mnd ble det veldig gode resultater på flere av Otraløperne, både de som var på Østlandet og gikk og de som var på Høgås og kjempa om å treffe idealtida på klubb løpet. (se egen sak).

I Trøndelag vardet NC og Skandinavisk Cup for senior. Sondre Ramse viste nok engang god form og leverte resultater på høyt nivå, med 14. plass på 30 km klassisk og en 11. plass på 10 km i fristil. Neste løp for han er NM del 2 på Lillehammer rett før påske,10 km og 50 km.

På Gålå i Gudbrandsdalen var landets beste 15 og 16 åringer samlet til Hovedlandsrenn (NM). Otra hadde to gutter med, Kjell Hauan i G 15 år og Torbjørn Grindheim G 16 år. Fredag var det distanserenn (Se egen sak) og lørdag sprint og søndag stafett (Kretslag) Begge våre løpere klarte seg veldig bra i sprint med å komme seg videre fra prologen (30 beste) Kjell Hauan kom ikke videre fra kvartfinalen og ble nr 21 totalt (200 stk i klassen). Mens Torbjørn ble slått ut i semifinalen og endte tilslutt på 8. plass av over 200,  16 åringer. 8 plass i HL er ett av de aller beste resultatene av en Otraløper gjennom tidene.

Torbjørn Grindheim gikk stafett på søndag og laget kom på en meget sterk 7. plass. Kjell Hauan gikk på 3. laget til Agder og Rogaland. men her manglet en person slik at det ble ikke noe resulatat på laget.

Torbjørn Grindheim har hatt en veldig bra sesong og er tatt ut av skikretsen til å delta på kretslaget under Kong Haralds Ungdomsstafett i Kollen kommende helg.

Torbjørn og Kjell på Gålå under HL 2024 (foto Hauan)