Høvringen 2019

Postet av Ski den 4. Feb 2019

Søndag 17.februar 2019 arranger Otra IL turløpet Høvringen . Turløpet ble arrangert første gang 14.mars 1937, Sørlandets nest eldste turløp. Høvringen ble avlyst i 2018 pga. av liten påmelding, kun 25 stk. + 10 i trimklassen. Vi i Otra Ski mente at dette var i minste laget for å sette i gang en stor arrangør stab med drikkestasjoner (3stk) rennkontor, tidtaking, premier, mange timers løypekjøring.

Men 17/2 kl 1300 prøver vi å dra i gang en ny utgave av Høvringen med start og mål på Høgås Skistadion. Løpet er i klassisk stil, lang løype på 28 km m/tidtaking, vanlige turklasse inndeling fra 15 år. Kort løype er 18 km m/tidtaking vanlig klasseinndeling. Fellesstart for lang og kort løypelengde.

Dette er en nyhet vi prøver til de av dere som føler at lang løype er for hard.

Egen Trimklasse uten tidtaking fra 12 år, kort eller lang løype. Kan starte fra kl 1200.

Høvringen vil være en ypperlig måte å teste seg, dersom du har tenkt å starte på Sesilåmi/Hovden Tour eller andre lengre turløp i løpet av vinteren. Høvringen er ett løp i vekslende terreng som virkelig viser om formen er god nok til større og lengre utfordringer i mars mnd. Ta utfordringen og meld deg på Høvringen: Min Idrett, frist 14.februar. 

Jens Vellene fra IL Gry har deltatt på alle løp som har blitt arrangert siden 1962, Dvs. 47 løp. Han er mister Høvring. (bilde med Jens Vellene strnr 1)

Du finner mer informasjon om Høvringen på Otra IL Ski sin hjemmeside og terminlista til Agder og Rogaland Skikrets. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.