Rulleski er vanskelig!!??

Postet av Ski den 13. Aug 2019

Første dag på TrollAktiv idretts skole er over. Mellom 90 - 100 barn møtte i Otrahallen kl 0900, stor spenning, ca 25 for første gang de skulle være med, 9 år og skal snart begynne i 4. klasse. Skigruppa stilte med 5 instruktører og en haug med rulleski. 

Dette var første gang for veldig mange å ha rulleski på beina, for andre var det ett år siden og så var der noen få som trener 2-3 ganger i uka på rulleski.

Det ble en veldig bra opplevelse for mange, selv om det er vanskelig å holde balansen på skøyteski som har er 2-3 cm brede hjul. Klassiske ski har hjul som er mye bredere og stødigere, men tyngre å gå på (tregere).

Idrettskolen fortsetter onsdag med Hopp i Trollbakken, Fotball på Evje stadion, Sandvolleyball og Sykkel ved Evje stadion/aktivitetspark.

Torsdag er siste dagen og med alle aktivitetene på Syrtveit og TrollAktiv.

Rulleski krever konsentrasjon og balanse.

Det kreves en del par med rulleski til idrettsskolen. Skigruppa har rulleski til utlån for de som ønsker å prøve og ikke minst trene litt.

Idrettskolen er lagt opp slik at det er fire grupper av ca 25 stk i hver gruppe/farge (hvit, rød, blå og svart) Her er det svart gruppe som skal finne seg rulleski.

Her er det noen fra blå gruppe som prøver "slalom".

Rød gruppe finner rulleski.

Her telles det kongler i hvit gruppe. Vi avsluttet i hvit gruppe med å finne så mange kongler en kunne på 2 min. Ett av lagene hadde over 500 kongler i bøtta.

Takk til instruktørene, fv Egil Ramse, Heidi Hauan, Amalie Frigstad og Ketil Grindheim.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.