Dugnadsarbeid på Hovedløypa/sommerløypa

Postet av Geir Magne Feed den 16. Aug 2020

Lørdag var det stor dugnad innsats i sommerløypa fra Høgås hyttefelt og innover til Bjorli bru. Hele dagen ble det kjørt grus med ATV og henger. Mange tonn med grus ble kjørt ut og planert med rive og krafse. Det var en god arbeidsgjeng (7 stk) deltok. Hovedløypa ble drenert og grøftet/planert for 8 år siden og gruslagt i 2013/14. Denne løypa har stor slitasje sommerstid. Det er veldig mange som skal til Himmelsyna  og det er og endel som bruker sykkel innover. Det var tid for rehabilitering mange steder.

Her er dugnads laget samlet kl 0930 lørdags morgen i strålende vær. (frv, Vegard Eiken Aas, John Gautestad, Torgeir Ulebeg, Egil Ramse, Knut Helge Jokelid og Dag Skårdal, foto: Feed)

En liten hjullaster (Avant) var til uvurderlig hjelp ved lessing av grus.

På Oljemyra var det mange steder duken var kommet opp og lå uten grusdekke. Torgeir (tv) og Egil er nøye med at det blir jevnt og bra lag å gå sykle på.

Grus manglet flere steder i Takdalen/Takåstjønna. John og Vegard jevner ny grus over duken.

Kl. 1200 var det matpause i solsteiken. Grillen var tent og masse kald drikke var tatt med.

Her legger Torgeir Uleberg ut grus hauger. Hele løypa inn til Bjorli bru ble sjekket. Det er kun ett lite stykke ved Svelt i Hjel som mangler ei trillebår eller to med grus.

To ATV`er med henger ble brukt hele dagen. Det ble kjørt ut mange lass i løypa. Arbeidet mot hyttefeltet/kulverten ble også påbegynt. Her gjenstår en dags arbeid før alt er klart.

Otra Ski takker dugnads gjengen for ett kjempe arbeid som ble utført for allmennheten på lørdag (14/8).


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.