Gull til Marthe Undeland Heisel KM rulleski

Postet av Geir Magne Feed den 13. Sep 2020

Det ble Gull til Marthe Heisel Undeland under KM rulleski på Sandrip lørdag. Men mange av våre løpere gikk veldig bra løp og var fornøyd med løpene sine. Videre plasseringer: Torbjørn Grindheim nr 4 G 13 år, Ingebjørg Refsnes nr 9 i J 14, Asdtrid Hauan med 4.plass i J 15 år. Lina Grindheim ble nr 5 i sammen klasse. Even Birkeland nr 7 i G 15, Torstein Landås G 16, nr 6, Nils Olav Kjetså Røed i  17 ble nr 5 i sin klasse. Anna Hauan K 17, nr 7, Amalie Frigstad K 18 nr 6 , Morten Kjetså nr 9 i M18, (Kretsmester ble en av Norges beste juniorer fra Oddersjaa, Thommas L Mollestad.) I menn senior ble Dag Refsnes nr 7.

I krets løpet 12 år og yngre ble Kjell Hauan nr 7 i G 12. I jente 11 ble Lydia Frigstad nr 6 og Jorunn Refsnes nr 8.

Alle resultater finner du her:

Gull til Marthe Undeland Heisel.

Marthe Undeland Heisel gikk ett bra løp og tok gull i J 16 år.

Anna Hauan (nr 152 var fornøyd etter lørdagens rulleskirenn. Ho gikk ett bra teknisk løp.

Nils Olav Kjetså Røed i motvinden på Sandrip. Han var godt fornøyd med 5. plassen i G 17

Amalie Frigstad (bakerst, nr 158) gikk veldig bra lørdag og ble nr 6 i K 18, kun 1.50 bak Ingrid Vadder fra Morgedal, som er Norgesmester i klassen. Ho har ikke vært så nærme de beste løperne i klassen og HSG.

Morten Kjetså nr 9 i M 18, men var kun 1.06 etter Norges beste i klassen.

Torbjørn Grindheim G 13, var kun 5 sek bra bronsemedaljen (den sure 4 plassen)