KM rulleski på Hovden lørdag 16.oktober

Postet av Geir Magne Feed den 14. Okt 2021

KM rulleski på Hovden 16. oktober

Langrennskomiteen i samarbeid med Hovden sportsklubb og Hovden Skigymnas inviterer til KM rulleski på Hovden lørdag 16. oktober

Endelig kan vi samles igjen uten restriksjoner. Langrennskomiteen inviterer alle store og små til KM rulleski og samtidig gjenåpning av idretten. Etter halvannet år kan vi endelig konkurrere og samles igjen som normalt. Klubber på tvers av kommune og fylkesgrenser, jenter og gutter på tvers av ulike miljøer, foreldre, trenere og frivillige i skjønn forening. 

Men hvordan kan vi vi også markere dette på en best mulig måte internt i langrenn? Fokus vårt er rekruttering og med barn og unge i spissen. Vi vil gjerne ha hele familien på tur og skape gode opplevelser. Vi vet at det ble skapt mye godt i klubbene i koronaperioden i vinter. Nå håper vi å se flest mulig på Hovden denne helgen og stikkordet ved siden av rulleski er BADELAND.

Ifbm. KM rulleski vil ALLE som deltar på KM og sonerenn for de yngre årsklasser sammen med foreldre få gratis inngang i badeland lørdag 16. oktober i åpningstiden. Husk å si at du tilhører KM rulleski i resepsjonen. Dette gjelder da kun lørdag og kun de som er med på KM. Andre gjester på Hovden må betale for seg som vanlig.

NB! KM rulleski inngår i kretscup 13-16 år 2021-2022

Bilde og tekst er hentet fra skikretsen sin hjemmeside.

Lørdag er det klart for mesterskap på Hovden. Otra har 9 løpere påmeldt.

Amalie     Frigstad
LydiaFrigstadOtra ILJaEndre
LinaGrindheimOtra ILJaEndre
TorbjørnGrindheimOtra ILNeiEndre
AstridHauanOtra ILNeiEndre
AnnaHauanOtra ILNeiEndre
KjellHauanOtra ILNeiEndre
Marthe UndelandHeiselOtra ILJaEndre
Nils Olav KjetsåRøedOtra IL

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.