Kjempefin samling med Team Elon Vest og Otra Ski

Postet av Geir Magne Feed den 11. Mai 2023

Torsdag var det duket for trening med Team Elon Vest laget og Otra sine unge skiløpere. Det ble en virkelig god og spennende kveldsøkt for våre løpere. Og Sondre Ramse,  Sivert Wiig, Thomas  Linnebo Mollestad, Gaute Kvåle, Karoline,  Simpson Larsen, Daniel Dukstad,  Vebjørn Turtveit, Jon Rolf Skamo Hope. Det var 3 løpere som hadde fri eller var syk. (Aron Åkre Rystad var syk, Tuva Lislevand eksamen, Mathias Holbekk heder og ære kveld i Vindbjart.)

Det var stor stas for våre løpere å trene teknikk og hurtighet med noen av Norges beste langrennsløpere. Anne Birkeland, Jorunn Refsnes, Lydia Frigstd, Eivind Leander Dale, Ingebjørg Refsnes (på sykkel), Kjell Hauan, Torbjørn Grindheim, Lina Grindheim,  Dag Refsnes+ to gjester fra Birkenes, Johannes og Elias Gumpen Engesland og Ingvild Gumpen Engesland.

Takk til Elon laget med Trener Eivind Arne Bjaaland.

En glad gjeng som er klar til fart og spenning.

Teknikk trening uten staver.

Eivind Leander Dale i spiss.

Stafett, med ulike hinder og øvelser 

Trener Bjaaland og Sondre Ramse, takker alle for topp innsats. Og Bjaaland kunn godt tenke seg å komme til Evje neste år også. Fast samling på Evje var ikke utenkelig. Det var helt topp å ligge på Otrahuset og med rulleskiløypa 40 meter fra senga..

Takk til Intersport Evje som har sponset samlingen for Elon laget (overnatting) og Spar Evje/YX Evje har levert mat til laget.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.