Rulleski løp på Hovden i " nesten vinterslige forhold"

Postet av Geir Magne Feed den 12. Okt 2024

Hvit på Hovden ved Fjellstova lørdag formiddag. Rulleski løpet ble utsatt til ettermiddagen og dag var det kun våt asfalt, og 2-3 plussgrader.

Otra har flere løpere som er på Hovden på HSG/U samling. Alle startet ikke men det var mange som gikk bra.

Eivind Leander Dale har vært skadet hele sommer/høst med store kneproblemer -  ( Schlatters i begge kne) Idag brakk han først staven på formiddagsøkta og måtte gå fristil/skøyterennet med klassiske staver. Eivind Leander G 15 overgikk  seg selv, nr 2 i klassen.

Torbjørn Grindheim M17 år gjennomførte veldig bra, mye bedre klar seier. Jorunn Refsnes leverte ett solid løp og ble nr 5 i J 15. Kjell Hauan var lite fornøyd med 4. plassen i klassen G16, kjørte ut i en sving (ikke skada, ikke fall) Evig unge Dag Refsnes stilte også som eneste senior løper. Til sammen var det ca 60 løpere til start.

Resultater finner du her:Rulleskirenn Hovden (eqtiming.com)

Eivind Leander Dale klar til start (Foto, Grindheim)