Ryddekveld på Høgås

Postet av Geir Magne Feed den 19. Mai 2022

Onsdag ble det ryddet på Høgås etter sesongen. Her skal det sies med en gang: Det er lite søppel etter en vintersesong på Høgås. Alle dere skivenner/skiløpere. det er lite søppel etter dere. Det er velfortjent skryt. Takk alle sammen for det.

Vi var en gjeng med voksne og ungdommer som gikk over parkeringsområdene/veier/stdion og de korteste skiløypene ut fra stadion, og tilsammen ble det kanskje 1 1/2 søppelsekk til sammen. Det er lite når persontelleren 500 m fra stadion viste 12 600 passeringer i løpet av Jan-April.


Det ble ikke mye i posene etter en liten time med leiting. Og etterpå ble det Cola til hver enkel (uten sukker)

Ryddegjengen denne dagen var, fra v Ingebjørg Revsnes, Anne Feed Lunden, Jenny Feed Lunden, skjult Jakob Undeland Heisel, TorArne Heisel, Ketil Grindheim, Torbjørn Grindheim, Dag Revsnes og Marit Feed.

Det skal også sies at mange var forhindret i å komme pga foreldremøte på skolene denne kvelden. Men med så lite søppel så var det ikke noe problem.

Kanskje vi tar ei treningsøkt på Høgås for å plukker litt små stein i de løypene som vi bruker beitepusser og slår gjennom sommeren. Dette gjelder feks alle konkurranseløypene og Hovedløypa til Himmelsyna bla.

Å plukke bort stein før slåing er veldig lurt.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.