HALV MILLION TIL SURFEBØLGA!!

Postet av Otra IL den 16. Des 2019

På bildet , Glenn Qvam Haakonsen, Svein Arne Haugen, Liv Åsne Austad Andersen  Tim Davis

Mandag formiddag var Liv Åsne Austad Andersen i GjensidigeStiftelsen på Syrtveit, og delte ut en gavesjekk på 500.000 kroner til Otra IL v/Glenn Qvam Håkonsen. Glenn er prosjektleder for bygging av den planlagte surfebølgen i Otra, ved fiskeanlegget rett nedenfor Syrtveitsfossen. Otra IL står bak prosjektet, og skal være byggherre. Men prosjektet skal gjennomføres i nært samarbeid med TrollAktiv. De besitter den nødvendige kompetansen på drift av slike anlegg i vann, og har også den helt nødvendige kunnskapen og erfaringen for å kunne ivareta sikkerheten rundt bruken. 

Glenn tok gledesstrålende imot den generøse gaven, og takket på vegne av Otra IL for den enorme oppmuntringen. Det er ventet at surfebølgen vil kunne gi positive ringvirkninger også for næringslivet i bygda, ved at det unike anlegget vil tiltrekke seg mennesker fra nær sagt hele verden. Ordfører Svein Arne Haugen gledet seg derfor også stort over gaven, på vegne av initiativtakerene og hele bygda ellers.


Om alt går som planlagt, vil anlegget kunne bygges i vår eller sommer. Det er vassføringen i elva utover våren som er den viktigste faktoren for når arbeidet kan utføres.
Årets Ildsjel - Geir Daasvatn

Postet av Otra IL den 4. Nov 2019

Det ble altså vår egen Geir Daasvatn som stakk av med prisen som Årets Ildsjel i Aust-Agder. Geir var fort til å nevne at alle nominerte fortjente det like mye som han, Det kan sikkert stemme.

Men alle i Otra IL, i bygda og Setesdal vet hvilket arbeid Geir legger ned som frivillig og ønsker å vise det


Vi i redaksjonen tar oss friheten å dele et leserinnlegg fra Geir i etterkant av utdeling

Lesarinnlegg – Geir Daasvatn. Foto: Aftenposten m.fl.

Lørdag var eg så heldig å bli utpeika til «Årets ildsjel» i Aust-Agder på Idrettsgalla Sør i Kristiansand. Det er eg veldig takksam for. Takk til de som hadde føreslått meg til prisen. Takk til lesarane av Agderposten som stemte meg fram til denne heideren. Takk for alle helsingane og gratulasjonane nå i etterkant. Til sist – takk til Otra IL som har vore ein stor del av livet mitt sidan eg var 14 år.

I dag fekk eg ei veldig triveleg helsing på Facebook frå Thore-Erik Thoresen. Han var journalist i Aftenposten i 1977, og skreiv fleire reportasjar i avisa om turen min til England og Manchester United den sommaren. Saman med  hyggelege ord sendte han ein kopi av avisa frå 1977. Det var rart å sjå igjen bileta og historien, etter så mange år.

Det er underleg korleis livet kan gå

Bileta av meg sjølv som topptrent fotballspelar på eit bra nivå i 1977, og som uføretrygda dugnadsmann i dag, fekk meg til å tenke litt på korleis livet kan utvikle seg.

Når eg i livet seinare har tenkt på det som hendte i 1977, veit eg at eg ikkje var bestemt til å bli ein av dei beste fotballspelarane. Eg hadde kanskje det som skulle til av tekniske, fysiske og taktiske evner på banen. Men for å bli toppidrettsutøvar, må du også ha spesielle mentale eigenskapar. Du må vere svært målbevisst, litt egoist på eigne vegne, og ha sterk sjølvtillit. Alle dei gode mentale eigenskapane som blei framheva under Idrettsgallaen i går kveld. Det hadde ikkje eg på den tida. Eg spelte fotball fordi det var det gøyaste eg visste. Eg kunne stå i timesvis på jordbanen på Hornnes gymnas og skyte på mål. Men eg hadde ingen målbevisst plan om å bli proffspelar. Eg var ikkje sjølvbevisst, og trudde heller at andre ville lukkast. Og eg hadde ikkje sterk sjølvtillit, men var usikker på min plass i verda.

Mange har spurt meg i dei meir enn 40 åra som er gått, om eg syns det er leitt at eg ikkje blei proffspelar i Manchester United. Med handa på hjartet kan eg seie; nei det gjer eg ikkje. Eg kunne uansett ikkje blitt fotballspelar på det nivået, med mine eigenskapar. Dette skjønte eg kanskje ikkje då. Men seinare i livet har eg fått meir livsrøyndom, og forstått at slik var det.

Eg passa best til å vere på grasrota

«Isbryting» på Hornnes-banen i 2009. Foto: Privat

I staden for proffspel, mykje pengar og berømmelse, passa mine eigenskapar ganske godt – trur eg – til å bli ein trugen dugnadsarbeidar og ein støttespelar og ven for borna og ungdommane i mi eiga heimbygd. Det var ikkje Old Trafford som blei min arena, men Evje stadion. Mange vil nok tru at det er ein frykteleg nedur. Men for meg er det ikkje slik. Det glade smilet frå ein liten gut eller ei lita jente som endeleg fekk til å strekke vrista og skyte eit skikkeleg skot, var for meg like mykje verdt som ein million. Å sjå den nye kunstgrasbanen, som me hadde jobba så mykje for, vrimle av ungar i glad leik, gav like mykje glede i mitt sinn som å spele på juniorlandslaget i 1978.

Heile laget må fungere – saman

Eg lærte ein veldig viktig ting då eg var svært sjuk med kreft, og til behandling på Radiumhospitalet i 2013. Dei eg hadde mest kontakt med, var utruleg dyktige legar og sjukepleiarar som var så omsorgsfulle og tålmodige at det mest ikkje skulle vere mogeleg. Men rundt alle desse «ekspertane» i verdsklasse, farta andre forbi med vasketralla eller søppelsekkane. Eller dei frakta pasientane rundt i korridorane i sengene sine. Eg veit at det sjukehuset, som er livsviktig for mange menneske i dette landet, måtte ha blitt stengt i løpet av ein dag eller to om ikkje reinhaldet og søppeltømminga hadde vore i orden. Det eg skjønte veldig klart, var at sjukehuset bare kunne fungere om legane og sjukepleierane – «stjernene» – og reinhaldsarbeidarane – «kvardagsmenneska» – fungerte saman som eit team.

Slik ser eg også på mitt liv, og på idretten. Eg passa ikkje til å bli ein stjernespelar i fotball. Det hadde eg ikkje dei rette eigenskapane for. Sjølvsagt kunne eg prøvd å jobbe meir med det mentale, og styrka meg der. Men det er ikkje så lett å tenke eller vite når ein er 16 år. Og det er vanskeleg å endre på heile personlegdomen. Eg trur at eg i staden passa til å bli god på frivillig arbeid, ein bra dugnadsarbeidar på grasrota. Dei eigenskapane som hindra meg på fotballbanen, blei ei styrke i kvardagen. Eg bryr meg om alle på laget, eg er glad i alle, eg kjenner lukke når andre lukkast, eg syns det er gøy å klyppe plenen att og fram i dag ut og dag inn, eg kan plukke søppel etter andre i årtider utan å bli lei, eg er tålmodig med ungane sjølv om framgangen kanskje let vente på seg, eg mistar ikke livsgleda om eg er alvorleg sjuk, eg gleder meg når det tindrar i augene til borna. Når ein av ungdommane «mine» ei sjeldan gong tek steget vidare og oppnår noko på fotballbanen, tykkjer eg det er stort. Men aller størst er det når eg ser at det går godt med dei vidare i livet. 

Eg beundrar Ole Gunnar Solskjær for alt det han har oppnådd på fotballbanen. Eg har ein enorm respekt for dei som er idrettsstjerner. Det er fantastisk å følge Martin Ødegaard i Spania. Han har alt som skal til for å nå til topps. Ståle Solbakken oppnår enorme resultat som fotballtrenar i Danmark. Idretts- og trenarstjernene våre har dei rette eigenskapane, og har jobba utruleg hardt for å nå toppen. Likevel kjenner eg ikkje noko på at eg skulle ønske at det var meg som var berømt, som blei OL-meistar eller tjente mange millionar i året. Sjølvsagt drøymde eg i ungdomstida om å dempe ballen på brystet, og knalle han i vinkelen på heil volley. På Old Trafford. Foran Stretford End. Men det var, når alt kom til alt, ikke for meg. I staden prøvde eg, ut frå mine forutsetningar, å jobbe jamt og trutt på grasrotnivået, der eg passa best.

Ver ven med deg sjølv!

Foto: Rita Flottorp

Eg er glad i kvardagen. 

Eg set pris på at nokon har sett arbeidet eg har gjort, og meiner det kan fortene ei utmerking. Men innerst inne gjeld det aller mest at kvar og ein av oss finn meining i livet og har det godt med oss sjølve. Det gjeld anten du er på veg til å bli verdsmeistar i langrenn eller «bare» vasker draktene til laga i klubben din. Anten du er direktør og styrer ein stor bedrift eller usikker ungdom på veg ut i livet. Om vi har det bra med oss sjølve, kan vi også gjere mest godt for andre. Det er min teori. Eg har – nesten – slått meg til ro med meg sjølv, mine svake og gode sider som menneske, og håper eg skal få sjansen til å bruke dei i mange år endå. Til det beste for borna og ungdommane her heime i den kjære heimbygda mi.

TAKK!      
VELKOMMEN TIL SKI OG HANDLE-KVELD

Postet av Otra IL den 30. Okt 2019

VELKOMMEN TIL SKI OG HANDLE-KVELD    

                 PÅ INTERSPORT EVJE

       Onsdag  6 november   kl. 18.00

 

Vi ønsker å invitere klubbene til en real handle-kveld.   Da vi så pågangen i fjor har vi i år ALLE MANN PÅ JOBB!

I år kan medlemmene kjøpe julegavene på kvelden, der vi kjører – 30% på alt av tøy og sko, sekker, soveposer og alt av skiutstyr!

Det blir også smøre-kurs med Vauthi, der alle nyhetene kommer med.

 

      KNALL-PRISER PÅ SKI OG UTSTYR!

-40%  PÅ ALLE SKI  Fra: Rossignol og Salomon 2019/20 mod

-35%  På ALLE SKO Fra: Rossignol og Salomon 2019/20 mod

-40% På alle varer fra Vauthi

 

2018 mod Rossignol X-ium WCS cl. veil 6999.-                    Klubbkveld  2500.-         

2018 mod Rossignol r-skin m/ binding  veil 5399.-           Klubb-kveld.   2500.- 

Salomob S-lab stav veil 2999.-                                                Klubb-kveld.    1300.-  

 Swix Quantium 1   veil 2699                                                   Klubbkveld.    1699.- 

Swix Triac 3.0  Stav   veil. 3699                                                Klubbkveld.    2699.-      

Fischer speedmax 2018 mod. Cl.  Veil.7499.-                     Klubbkveld.    3750.-                 

Salomon s-lab cl/skate 2018mod   Veil. 7500.-                   Klubbkveld     3750.-

 

NB!   For dere som vil at vi skal plukke ut ski på forhand så det står klart, ring meg på mob. 95234856.

 

 

 VELKOMMEN TIL SKI OG HANDLE-KVELD    
Klatregruppa gjenoppstår

Postet av Otra IL den 18. Okt 2019

Adam John Renshaw med familie vil etablere klatremiljø i Evje og omegn. 

25 okt kl 17 inviterer han til medlemsmøte på Moisund Elvebredd 8. Det vil da bli valgt nytt styre.

 

Ønsket til familien er å ha klatring for barn på torsdager kl 17.30-19.00. Om barnet ditt ønsker å være med i klatreklubben krever det en forelder som aktivt deltar sammen med sitt barn. Det vil bli holdt sikringskurs for foreldre.

Det blir laget en ny undergruppe på FB: Otra IL klatring.

 

Ta kontakt dersom dere er interessert, ved stor interesse kan en utvide treningstider og dele inn i aldersgrupper. Velkommen! 

Barneidrett - Lek & allsidig aktivitet

Postet av Otra IL den 2. Sep 2019

Otra IL starter oppigjen med barneidrettet i Otrahallen onsdager.


Første trening blir onsdag 4. sept kl 1700-1800. Denne treninga følger skolerute frem til ca 1. mai

Målgruppa er barn før skolealder ca 3-6 år.

Aktiviteten består av uorganisert fri lek og aktivitet som er foreldre/egen styrt, kommer det noen aktuelle ledere kan det bli delvis organisert.
Allidrett oppstart

Postet av Otra IL den 27. Aug 2019

Idrettskolen for 2&3 klasse bytter nå navn og aldersklasser.

Fra torsdag 29.august heter det Allidrett og er for 1&2 klasse. Allidrett er det nye offisielle navnet vedtatt av Norges Idrettsforbund.

Vi har ikke rukket å få ut terminliste enda, pga ferieavviklig.

Men første trening i høst er friidrett på Hornnes stadion torsdag 29.aug kl 1700-1800.

Vel møtt
Hopprenn Trollbakken lørdag 24.august

Postet av Otra IL den 21. Aug 2019

Det blir hopprenn i Trollbakken 24 august.

Trollbakken er nå blitt et av Norges fineste rekkruteringsanlegg.

Vi har ski og sko dere kan låne på treninger mandager eller onsdager kl.18:00 eller om du vil prøve for første gang på rennet lørdag. du er uansett hjertelig velkommen.


Men samtidig er den nye 50m bakken luftig og moro å hoppe i for alle. Får vi svev over 50m denne gangen? Vi får besøk av hoppere som Håkon Helgesen med personlig rekord på 209m og Jonatan Lauvsland som har en 3 plass fra Norges cup elite.

Erik Aasland i luftig svev.
Pølsesalg

Postet av Otra IL den 14. Aug 2019

Etter Landskytterstevnet brenner Otra IL inne med noen pølser. Disse vil vi selge for litt under innkjøpspris i 10 kg pakninger. Kr 450,- for 10 kg


Kontakt Olav på Rema 1000 hvis du vil kjøpe og vipps pengene til Otra IL på # 106253 (Vi stoler på deg)
Troll Aktiv Idrettskole

Postet av Otra IL den 12. Aug 2019

Nå er snart klart for årets høydepunkt, iallefall for barna. Tirsdag 13. aug braker det løs i Otrahallen.

Oppmøte og registrering er kl 0900

Programmet for dagen er Friidrett, Taekwondo, Rulleski og Badminton.

Program TrollAktiv Idrettskole 2019.pdf


Alle påmeldte skal ha fått en e-post med gruppeinndeling, program og info.

Dersom du ikke har fått ta kontakt med Tony på 90781614/tony@otrail.no

asrhadhad

Postet av Otra IL den 17. Jun 2019

ehysdthjdsghdtjdasg<shjdhs<gsertjusrtdhydsrgh

River Surf Wave Evje

Postet av Otra IL den 13. Jun 2019

Gleder dere til Norges første elva surfebølge folkens. En ny milepæl er passert.

Surfebølge i Syrtveitsfossen er klart ikke konsesjonspliktig -NVEs veiledning fra Norges Vassdrags og energidirektorat (NVE)

Når er det opp til Evje og Hornnes kommune og Surfebølge team fra TrollAktiv og Otra IL.

NÅ HASTER DET!

Postet av Otra IL den 7. Jun 2019

Det har i flere år vært kjent at Otra IL har tatt på seg ansvaret med matsalg under Landskytterstevnet i august. Men det er enda stort behov for dugnadsarbeidere, nærmer seg krise. 


Dersom ikke bemanningen er oppe på 90% innen 20. juni, kan vi være nødt til å si i fra oss jobben. Kontakt Tommy Dale for info og ledige vakter. Huske alle kan med, å du bestemmer hvilken gruppe som skal tjene på din dugnadsinnsats, der mange gode prosjekter som trenger støtte, som: 

Kunstgressbane nr 2

Nytt klubbhus på Evje Stadion

Diverse ski anlegg som rulle skiløype, hoppbakker og turløyper på Høgås. Og ikke minst Lysløypa på Evje, 

som vi ser veldig mange bygdefolk bruker jevnlig. Ingen av disse anleggene hadde vært der i dag hadde det ikke vært for Otra Idrettslag som finansierer, bygger og drifter en rekke idrettsanlegg for idretten og folkehelse i kommunen

Det gruppene som ikke bygger anlegg trenger penger til å subsidiere reiser til konkurranser etc


Anmodning om dugnad - LS19

Postet av Otra IL den 11. Apr 2019


Otra-medlemmer, foreldre og foresatte!

PDF - 2019-04-10 Anmodn dugnad pers.pdf

Otra behøver din hjelp! / Landsskytterstevnet 2019 (LS-19)
LS-19 arrangeres i tiden 1. - 9. august 2019, på Evjemoen. Otra IL har som tidligere orientert påtatt på seg kafeteria- og kioskdriften under stevnet.
 Vi har behov for mange frivillige i perioden 29 juli – 11 august (vi må også rigge opp og ned i for- og etterkant)

Vi ber dere oppgi følgende data ved villighet til dugnad

 1. Navn
 2. Epost
 3. Alder
  • Over 14 år = Barn
  • Over 16 år = Ungdom 
  • Over 18 år = Voksen
 4. Tidsperioden 29 juli til 11 august har vi behov for en stor mengde frivillige. Selve arrangementet går 01-09 august, men vi må rigge i for- og etterkant.
   Hvilke dager kan den enkelte IKKE kan hjelpe?
 5. Vi har behov for flere (spesielt voksne) som er villige til å ta litt ekstra ansvar og flere vakter.
   Hvor mange vakter kan den enkelte gå?
 6. Hvilken undergruppe i OTRA IL ønsker den enkelte at dugnads innsatsen skal komme til gode?
  • Otra IL - Nytt klubbhus
  • Otra Ski - Trollbakken, lysløype, løypekjøring m.m
  • Otra Fotball - Kunstgressbane nr 2
  • Otra Håndball - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Friidrett - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Badminton - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Motorsport - Ny motorcrossbane

Eksempel på tilbakemelding

 1. Ola Nordmann
 2. ola.nordmann@hotmail.com
 3. 21 år
 4. Kan stille i hele perioden med unntak av 2,3 og 4 august
 5. 7x vakter
 6. Otra Håndball

Håper du/dere kan hjelpe oss?
   
Send epost til: tommy.dale@e-h.kommune.no

Ber om tilbakemelding snarest

   «Gulrot»

Foruten lange arbeidsdager kan vi friste med opplevelse av fellesskap, arbeidsglede, spenning og masse moro! Dette kan bare oppleves en gang hvert tiende år på Evje!

   Otra behøver din hjelp!
Idrettsmerkeprøve på onsdag 12/6 kl. 1700.

Postet av Otra IL den 5. Jun 2019

Idrettsmerkeprøve på onsdag 12/6 kl. 1700. Hornnes Stadion
Våren er ei nydelig tid!

Postet av Otra IL den 20. Mai 2019

Det er full vår, og deilig å være ute og i fysisk aktivitet!

Her er det Otra ILs syklister som er på en liten treningstur til Lauvdal i Bygland. Rett etter at bildet blei tatt, svingte de opp den bratte Nautedalsvegen. Det var nok for å få en liten generalprøve på Byklebakkene, nå kort tid før Color Line Setesdal Tour fra Kristiansand til Hovden skal sykles til helga.

Otra IL sykkelgruppe på Lauvdal 16. mai. Ted Haugen leder ann, med Sondre Skjeggedal og Vebjørn Rødne Østerhus i dragsuget. Foto: Geir Daasvatn
Dugnad Landsytterstevnet

Postet av Otra IL den 14. Mai 2019

Anmodning om dugnad - LS19

Postet av Otra IL den 11. Apr 2019


Otra-medlemmer, foreldre og foresatte!

PDF - 2019-04-10 Anmodn dugnad pers.pdf

Otra behøver din hjelp! / Landsskytterstevnet 2019 (LS-19) 
 LS-19 arrangeres i tiden 1. - 9. august 2019, på Evjemoen. Otra IL har som tidligere orientert påtatt på seg kafeteria- og kioskdriften under stevnet.
 Vi har behov for mange frivillige i perioden 29 juli – 11 august (vi må også rigge opp og ned i for- og etterkant)

Vi ber dere oppgi følgende data ved villighet til dugnad

 1. Navn
 2. Epost
 3. Alder
  • Over 14 år = Barn
  • Over 16 år = Ungdom 
  • Over 18 år = Voksen
 4. Tidsperioden 29 juli til 11 august har vi behov for en stor mengde frivillige. Selve arrangementet går 01-09 august, men vi må rigge i for- og etterkant.
   Hvilke dager kan den enkelte IKKE kan hjelpe?
 5. Vi har behov for flere (spesielt voksne) som er villige til å ta litt ekstra ansvar og flere vakter.
   Hvor mange vakter kan den enkelte gå? 
 6. Hvilken undergruppe i OTRA IL ønsker den enkelte at dugnads innsatsen skal komme til gode?
  • Otra IL - Nytt klubbhus
  • Otra Ski - Trollbakken, lysløype, løypekjøring m.m
  • Otra Fotball - Kunstgressbane nr 2
  • Otra Håndball - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Friidrett - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Badminton - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Motorsport - Ny motorcrossbane

Eksempel på tilbakemelding

 1. Ola Nordmann
 2. ola.nordmann@hotmail.com
 3. 21 år
 4. Kan stille i hele perioden med unntak av 2,3 og 4 august
 5. 7x vakter
 6. Otra Håndball

Håper du/dere kan hjelpe oss?
   
Send epost til: tommy.dale@e-h.kommune.no

Ber om tilbakemelding snarest
 
   «Gulrot»

 Foruten lange arbeidsdager kan vi friste med opplevelse av fellesskap, arbeidsglede, spenning og masse moro! Dette kan bare oppleves en gang hvert tiende år på Evje!
 
   Otra behøver din hjelp!
Resultater Terrengløp nr 1

Postet av Otra IL den 1. Mai 2019

Resultatlista fra det første terrengløpet ligger nå under resultater i menyen.
Terrengkarusellen 2019

Postet av Otra IL den 29. Apr 2019

Terrengkarusellen starter opp igjen! Sesongens første løp går tirsdag 30. april kl 1830 på Hornnes Stadion. Dette løpet er også KM for Agder. KM klasser denne sesongen er J/G 11 (2008) og opp til seniorløyper KM terrngløp 2019.pdf
Medlemskontingenten 2019

Postet av Otra IL den 17. Apr 2019

175 medlemmer har enda ikke betalt sin medlemskontingent på kr 100,- til Otra IL.

Det er egentlig ikke så verst i april :)

Av de 175 så er det 12 som er ny-innmeldte i løpet av våren, og da 163 som ble fakturert på hovedforfall i februar. Grunnen til at menge av disse ikke har betalt skyldes nok følgende grunner:

1. Har ikke fått varsel - Veldig mange har ikke oppdatert sine kontaktopplysninger i Min Idrett, krav og varsel sendes ut på e-post til alle medlemmene. Pga de nye personvernlovene har ikke klubben anledning til å endre primere e-postadresse til medlemmene i Min Idrett lenger, dette må medlemmet logge inn å foreta selv.

2. Har sluttet/flyttet/ønsker ikke å være medlem lenger - Dersom du ikke er aktiv i idrettslaget er det ingen plikt å være medlem. Alle som betalte for 2018  er fakturert, så sant de ikke har meld seg ut. Det er nemlig medlemmet selv som må melde seg ut av idrettslaget, klubben har ikke anledning til å stryke medlemmer før de er skyldig to års kontingent. Det er heller ingen automatikk at du blir utmeldt av idrettslaget, om du f.eks slutter i håndball eller ski gruppa. For alt skigruppa vet, er du kanskje aktiv i sykkelgruppa. Utmeldelse må skje skriftlig til hovedlaget, epost er tilstrekkelig (post@otrail.no) Dette har stått på hver eneste faktura som er sendt ut siden 2004...

3. Ikke alle i familien er samla på en profil i Min Idrett - I min idrett kan en foresatt legge til familiemedlemmer og således administrere og betale kontingenter for disse. Baren er lett å legge til, men når det kommer til ektefeller, foreldre og voksne over 18 år, må det sendes en forespørsel til det aktuelle medlemmet, som da må logge inn å godkjenne forespørslene (omtrent som Facebook, og det får dere jo til..... )

4. Samlet flere på samme pdf faktura - Mange syns det er tungvint med disse lange KID nummerene, og skal være lure med å betale for flere på en faktura, eventuelt taster feil KID i farten. I de aller fleste tilfellene, så vil bare den ene betalingene godkjennes, og overskytende beløp refunderes til betalers konto. Da vil kun den som "eier" KID nr sin betaling bli registret.


Nå som daglig leder skal ta seg en liten påskeferie, håper han når han kommer hjem at mange har logget inn på Min Idrett å sjekket dette, og da betalt for seg og sine :)

Eventuelt kan en også gjør opp med å overføre kr 100,- direkte til Otra ILs konto 2901.20.00705 eller Vipps til Otra IL # 106253


God Påske 

mvh

Tony Halsall
Anmodning om dugnad - LS19

Postet av Otra IL den 11. Apr 2019


Otra-medlemmer, foreldre og foresatte!

PDF - 2019-04-10 Anmodn dugnad pers.pdf

Otra behøver din hjelp! / Landsskytterstevnet 2019 (LS-19) 
 LS-19 arrangeres i tiden 1. - 9. august 2019, på Evjemoen. Otra IL har som tidligere orientert påtatt på seg kafeteria- og kioskdriften under stevnet.
 Vi har behov for mange frivillige i perioden 29 juli – 11 august (vi må også rigge opp og ned i for- og etterkant)

Vi ber dere oppgi følgende data ved villighet til dugnad

 1. Navn
 2. Epost
 3. Alder
  • Over 14 år = Barn
  • Over 16 år = Ungdom 
  • Over 18 år = Voksen
 4. Tidsperioden 29 juli til 11 august har vi behov for en stor mengde frivillige. Selve arrangementet går 01-09 august, men vi må rigge i for- og etterkant.
   Hvilke dager kan den enkelte IKKE kan hjelpe?
 5. Vi har behov for flere (spesielt voksne) som er villige til å ta litt ekstra ansvar og flere vakter.
   Hvor mange vakter kan den enkelte gå? 
 6. Hvilken undergruppe i OTRA IL ønsker den enkelte at dugnads innsatsen skal komme til gode?
  • Otra IL - Nytt klubbhus
  • Otra Ski - Trollbakken, lysløype, løypekjøring m.m
  • Otra Fotball - Kunstgressbane nr 2
  • Otra Håndball - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Friidrett - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Badminton - Deltagelse stevner og turneringer
  • Otra Motorsport - Ny motorcrossbane

Eksempel på tilbakemelding

 1. Ola Nordmann
 2. ola.nordmann@hotmail.com
 3. 21 år
 4. Kan stille i hele perioden med unntak av 2,3 og 4 august
 5. 7x vakter
 6. Otra Håndball

Håper du/dere kan hjelpe oss?
   
Send epost til: tommy.dale@e-h.kommune.no

Ber om tilbakemelding innen 10 mai.
 
   «Gulrot»

 Foruten lange arbeidsdager kan vi friste med opplevelse av fellesskap, arbeidsglede, spenning og masse moro! Dette kan bare oppleves en gang hvert tiende år på Evje!
 
   Otra behøver din hjelp!

 
 

Årsmøte i kveld

Postet av Otra IL den 21. Mar 2019

Minner alle på om årsmøte i Otra IL. Alle posisjoner er besatt.


Servering.

SAKSLISTE ÅRSMØTE

 OTRA IDRETTSLAG


Tid: Torsdag 21. Mars 2019 kl 1900

Sted: Miljørommet i Otrahallen, Hornnes.


Saksliste:


Åpning ved leder Jan Albert Haagensen


Presentasjon av matservering LS19 v/Torbjørn Bjoraa 1. Godkjenne de stemmeberettigede


 1. Godkjenne innkallingen og sakslisten 1. Valg av møteleder, referent og to personer til å underskrive protokollen


 1. Årsberetning hovedlag og grupper 1. Godkjenning av regnskap, hovedlag og grupper


 1. Innkomne forslag og saker 1. Fastsette medlemskontingenten
 2. Kontingenten settes til kr 100,- pr medlem
 3. Undergrupper gis fullmakt til å sette treningsavgifter


 1. Godkjenning av budsjett, hovedlag og grupper


 1. Godkjenning av organisasjonsplan – Håndbok for Otra IL


 1. Valg


Er du vår nye nestleder?

Postet av Otra IL den 20. Mar 2019

Det nærmer seg Årsmøte i Otra IL og valgkomiteen er nesten i mål. Men det har ikke lykkes de enda å få noen til å stille i det ledige vervet som nestleder i idrettslaget.

Tony har som regel kontroll, så bare bli med :)

Otra IL er bygd opp med ett styre bestående av Leder, nestleder og kasserer som arbeidsutvalg, samt lederne fra 7 grupper som styremedlemmer og varamedlemmer fra 3 grupper, på toppen (eller bunnen om du vil si) sitter Otra IL's ansatte daglige leder Tony Halsall som har ansvaret for den daglige driften.

Så å sitte i arbeidsutvalget innebærer ingen praktiske og faste oppgaver, annet en å delta på noen møter samt styre klubben ovenifra. Idrettslaget har ca 5 styremøter i året + årsmøtet, arbeidsutvalget har normalt 4-5 litt uformelle møter utenom dette for å forberede styremøtene, i tillegg kan det komme representasjonsoppdrag i de aksjeselskapene som Otra IL har interesser (Otrahallen/Otra Tur&Løypeservice) samt eventuell kretsting etc.


Så dette er en flott oppgave som ikke innebærer mange lange kvelder med arbeid.


Kunne du tenke deg å bidra? ta kontakt med daglig leder på telefon 90781614 eller e-post tony@otrail.no så setter han deg i kontakt med valgkomiteen.
Endelig seier til Jenter 16

Postet av Otra IL den 19. Mar 2019

Mandag ettermiddag tok Jenter 16 turen til Vigeland og Lindesneshallen, for å spille mot Giv-Akt. Det ble en jevn kamp, der Otra først ledet 3-0 før verten overtok ledelsen. Sånn fortsatte lagene til pause, da stod det 10-10

Andre omgang var like jevn, lagene byttet på å lede ut igjennom hele omgang, men med mer fokus på forsvarspill og gode redinnger bak så klarte Otra å holde Giv-Akt bak seg når sluttsignalet gikk


Årsmøte dokumenter

Postet av Otra IL den 15. Mar 2019

Minner på om årsmøtet i Otra IL hovedlag.

Torsdag 21. mars kl 1900 i Miljørommet, Otrahallen

Her vil dokumenter som skal legges frem for årsmøte publiseres.

12-Otra IL årsregnskap 2018.pdf

12-Otra IL årsregnskap kontospes..PDF

Avd.regnskap_budsjett_Adm og grupper.pdf

Årsmelding_adm_undergrupper_2018.pdf

Innkomne saker Årsmøtet 2018.pdf

Håndbok for Otra IL -forslag årsmøtet 210319.pdf
Sykkeldrakt

Postet av Otra IL den 8. Mar 2019

Viktig info🤫 nettbutikken stenger 10.mars, førstkommende søndag 23:59. Visst du skal sykle ritt SÅ må du stille i klubbtøyet til den klubben du sykler for. Dette er regler som kommer fra NCF, bare til info, kjipt å stå på startstreken 🚴‍♀️og da få startforbud😩
To årsmøter i kveld

Postet av Otra IL den 7. Mar 2019

Minner på om at det avholdes to årsmøter i undergrupper i kveld, torsdag 7. mars.

Håndballgruppa sitt går en time tidligere en annonsert, kl 1800 i Miljørommet. Dette pga kollisjon med kamp.

Friidrettsgruppa avholder sitt møte i kafeen kl 1900.

Idrettskole 2&3 klasse i morgen er flyttet.

Postet av Otra IL den 6. Mar 2019


PGA dårlig og isete forhold i Trollbakken nå, flytter i morgen 7. mars idrettskolen for andre og tredje klasse til Evjehallen.


Her skal hoppgruppa arrangere moro og leik innendørs. Kl 1700-1800


Husk treningsdress/tøy og innesko.
Ungdomsmsterskapet individuelt

Postet av Otra IL den 28. Feb 2019

Helga som kommer, så deltar fire utøvere fra Otra IL friidrett i UM i individuelle øvelser. UM arrangeres av Dimna Il i Ulsteinvik


Fra Otra IL deltar Lise Hornnes, Emelia Tveitå, Aanund Tveitå og Unni Tveitå.
Medlemskap i barneidretten

Postet av Otra IL den 26. Feb 2019

Minner alle på om at deltagelse i Otra IL barneidrett (Lek&allsidig aktivitet i Otrahallen onsdager kl 17-18 og Idrettskole for 2&3 klasse torsdager kl 17-18) betinger medlemskap i Otra IL hovedlag (kr 100,- pr kalenderår)

Dette er den eneste kostnader for alle barne idrettsaktiviteter i idrettslaget.

Innmelding gjøres i Min Idrett: https://minidrett.nif.no

Det er barnet som skal være medlem, ikke foresatt. Men anbefaler at foresatt oppretter profil på seg selv i Min Idrett først, så legger til familiemedlemmer. Det er kun aktive som må være betalende medlemmer.

Årsmøter undergruppene

Postet av Otra IL den 15. Feb 2019

Innebandygruppa - Otrahallen kl 2130 13. feb

Sykkelgruppa - L/L Setesdals bilruter, kantina 27. feb kl 1900

Helsesportgruppa - Otrahallen, kafeteriaen kl 1800 27. feb

Skigruppa - Kafeteriaen, Otrahallen kl 1915 4. mars

Badmintongruppa - Kafeteriaen, Otrahallen kl 1700 6. mars

Fotballgruppa - Miljørommet, Otrahallen kl 1900 6. mars

Håndballgruppa - Miljørommet, Otrahallen kl 1800 7. mars

Friidrettsgruppa - Kafeteriaen, Otrahallen kl 1900 7. mars

Hovedlaget - Otrahallen, miljørommet kl 1900 21. mars

Innkalling til årsmøte i Otra Idrettslag

Postet av Otra IL den 12. Feb 2019

Styret innkaller herved til årsmøte i Otra IL

Årsmøtet avholdes den 21. mars 2019 kl 1900 i Miljørommet, Otrahallen.

Saker som et medlem ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 7. mars 2019 på e-post til post@otrail.no

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet hjemmesiden vår, www.otrail.no

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret 
Medlemskontingenten 2019

Postet av Otra IL den 12. Feb 2019

Unge lovende Klemmet Torgersen ble første mann til å betale medlemskapet i 2019

Tirsdag 12. februar foretok daglig leder i Otra IL faktureringen av medlemskontingenten for 2019. 1430 medlemmer har blitt fakturert kr 100,-: Det er minstesatsen Norges idrettsforbund har satt som medlemskontingent i ett idrettslag, og vi legger oss på det laveste vi kan.

Alle som er aktive i gruppen må være medlem, og for andre er det frivillig, men vi setter stor pris på alle støttemedlemmer. Otra IL var i 2018 igjen det største idrettslaget i Aust-Agder, målt i antall medlemmer, kan vi klar det det i det siste året fylket består?

Vil også få minne på om at dersom du ikke ønsker å være medlem lenger, vis oss såpass respekt at du melder deg ut. en e-post til post@otrail.no eller en SMS til daglig leder (90781614) er godt nok. Medlemskapet i hovedlaget er uavhengig av om du har f.eks sluttet med håndball eller fotball og flyttet bort. Det er kun skriftlig utmelding til undertegnede som er gyldig. Gruppene melder ikke noe videre dersom folk slutter, for alt de vet er du aktiv i andre grupper.

Kontingenten er fakturert i Min Idrett (klikk på bilde for link)

Klikk på logo


Det er mange som ikke har oppdatert e-postadresse i vårt medlems-kartotek, og kanskje ikke får varsel om kontingenten. Dette kan du selv redigere i Min Idrett
Trollbakken klar til lørdag!

Postet av Otra IL den 7. Feb 2019

Torsdag ettermiddag ligger Trollbakken hoppanlegg klar og bare venter på storinnrykk til et storslagent åpningsrenn lørdag 9. februar. 

Rennstart er kl. 12:00. Prøvehopping fra ca kl. 10:00 og frem til rennstart. 

Det blir hopping i 5 m, 12 m, 20 m, 35 m og ikke minst innvielse av den nye 50-metersbakken. Alle som vil kan delta. Det er masse utstyr til låns hvis det trengs. 

Påmelding i bakken før rennstart. 

Det blir musikk, kiosk og garantert god stemning. Flotte premier til alle! 

Møt opp alle som kan!

Takk for besøket Erna

Postet av Otra IL den 1. Feb 2019

Erna deltok på staffekonk (Foto: Statsministerens kontor)


Fredag ettermiddag var det storfint besøk i Otrahallen, selveste statsminister Erna Solberg hadde tatt turen for å sjekke ut aktivitetene i Otra IL, med var også den nye barne og familieministeren Kjell Ingolf Ropstad

Olav Tveitå og friidrettsgruppe hadde stelt i stand i ei utvida friidretts trening for å vise bredden i Otra IL

Etter treningsøkta, var oppvisning av noen av landets beste friidrettsutøvere. Først kastet Emelia Tveitå kule, så løp Aanund Tveitå hekk.

Hele tiden så ble det tatt selfies og skrevet autografer, selv om Kjell Ingolf er fra bygda var Erna den mest populære.


Til slutt fikk alle ungene boller, saft og frukt som var sponset ev KIWI Evje.

Den blide butikksjefen på KIWI overleverer noe av frukten til Daglig leder.

Møt opp i Otrahallen!KL 15.30 fredag 1. februar. Kom presis!

Postet av Otra IL den 31. Jan 2019

Erna Solberg og Kjell Ingolf Ropstad (Foto vg.no)

Fredag 1.februar kommer statsminister Erna Solberg på besøk til Otra IL og Otrahallen. Vi ønsker så mye aktivitet som mulig og håper flest mulig aktive i Otra IL fra og med 2.klasse stiller opp. Det blir forskjellige aktiviteter ledet av friidrettsgruppa. Alle må huske å sette fra seg jakker og yttersko på tribunen.

Etter at Erna har vært hos oss har vi bollefest og saft! 
Medlemskontingent 2019

Postet av Otra IL den 24. Jan 2019

Far og sønn Bjorvand er enda stolte betalende medlemmer, selv om det er lenge siden de har hatt håndballdrakta på.Det nærmer seg fakturering av medlemskontingenten i Otra Idrettslag for 2019. Denne faktureres i Min Idrett ca 1. februar og alle som ikke skriftlig til Otra IL hovedlag har meldt seg ut faktureres automatisk til alle betalende medlemmer i 2018.

Dersom du vil slippe faktura i Min Idrett, kan du også betale med Vipps (#106253), direkte til Otra IL's konto i Evje og Hornnes Sparebank (2901.20.00705) eller med kort/kontant på Otrakontoret i Otrahallen.

Medlemsavgiften for 2019 er kr 100,- pr enkeltmedlem, dette er den laveste avgiften vi kan ta i følge Norges Idrettsforbund sine regler.

Medlemmer som ikke ønsker å melde seg ut må gjøre det skriftlig, e-post er tilstrekkelig (post@otrail.no)

Basistrening for ungdom

Postet av Otra IL den 14. Jan 2019

Vi minner på om at tilbudet med basistrening styrke/spenst/hurtighet på tvers av alle gruppene fortsetter i 2019.

Olav Tveitå og trenere i friidrettsgruppa er ansvarlig for økta, som er kl 1600-1700 i Otrahallen hver onsdag ut mars. (ikke vinterferien)